Disznókő Futókör

                           

 

9. Disznókő-Tokaj Futókör - 2022.10.09 | RAJTIDŐPONT VÁLTOZÁS

Korábbi bejelentkezésünkkor arról adtunk tájékoztatást, hogy a váltó futás (4x4,9km) nem klasszikus váltó, hanem csapat futás lesz.

Mivel a váltótagok is egy időben fognak futni, ezért a 4,9km és 4x4,9km rajt időpontját 10:30-ról 11:00-ra tesszük.

Több oka is van, de többek között azért, hogy amikor beértek a finom Gulyás leves már kész lesz a Sárga borház jóvoltából és tudok menni ebédelni egy jót. Ebéd után egy remek bor kóstoló is vár rátok a Disznókő-Tokaj Pincészet jóvoltából.

Kép: 

Fontos változások a váltókban!

9. Disznókő-Tokaj Futókör - 2022.10.09

Mivel a versenyre összesen 2db Férfi váltó nevezett, ezért a Szervezőbizottság úgy döntött, hogy nem klasszikus váltóként rendezi meg a versenyt, hanem csapat versenyként.

Ez azt jelent, hogy a váltó összes tagja egyszerre rajtol el és fut 1 kört az 5km-es pályán, tehát egyszerre futnak a váltótagok. Célba érkezés után a váltótagok idejét összesítjük és ennek megfelelően rangsoroljuk.

Miért jó ez a futónak?

Kép: 

8. Disznókő Tokaj Futókör - 2020.12.13 - ELHALASZTVA

Kedves Sportbarátaink!

A magyar kormány által 2020. november 10-én, 24:00 órától - a koronavírus járvány miatt  – hatályba lépő szigorító intézkedések figyelembevételével sajnos mi sem tehetünk mást, mint lemondjuk a 2020. december 13-án, vasárnapra tervezett 8. Disznókő Tokaj Futókör elnevezésű terepfutóversenyünket. 

Bár az intézkedés jelenleg 30 napra érvényes, a kiszámíthatatlan egészségügyi helyzet okán szinte biztos, hogy meghosszabbítják azt.  

Kép: 

Oldalak